Makale

Son Dakika: Bitcoin boğa bayrağı formasyonu oluşturdu!

Bitcoin an itibari ile boğa bayrağı formasyonunu açtı, peki bu formasyon çalışırsa ne olur?

Bitcoin resmen boğa bayrağı formasyonu nu oluşturarak yatırımcılara büyük umut verdi. Peki sonraki aşaması ne olur yada bu formasyonun çalışmama mümkün mü?

Bitcoin boğa bayrağı formasyonu çizdi!

Öncelikle bu şeklin anlamını yazalım. Boğa bayrağı formasyonu, bir yatırım paritesinde gözlenen yukarı yönlü sert fiyat hareketinden sonra oluşan konsolidasyon alanının incelenerek tekrardan yükseliş eğilimine girmesidir. Genelde son artışı çok daha hacimli yani yüksek gerçekleşen bir formasyondur. Bu grafiğe “Yükselen Bayrak” formasyonu adı da verilmektedir.

Kripto para dünyasında yatırımcıları çok sevindiren bu grafiğin Bitcoin’de görülmesi herkesi sevindirdi. BTC’nin günlük grafiğine baktığımızda net bir şekilde oluşan bu durum, bir çok analist tarafından paylaşılıyor.

Bitcoin Boğa Bayrağı Formasyonu Yükselen Bayrak

Öte yandan bu grafiğin yanılma durumunu merak edenler için şunu belirtebiliriz. Tabiki de hiç bir formasyonun garanti devamının geleceği söylenemez. Yani formasyon bozulabilir veya yanıltabilir. Formasyonlar ihtimalleri arttıran bir faktördür.

Rover: Sonraki hedef 100 bin dolar

İnternet dünyasının etkili analist ve yatırımcıları arasında yer alan Crypto Rover, Bitcoin’de ilk hedefin 100 bin dolar olacağını öne sürdü. Yükselen bayrak formasyonu herkesi heyecanlandırdığı gibi Rover’ı da heyecanladırmış gibi duruyor.

Rover daha sonra analizine şunları ekledi. 68 bin dolarlık ilk kırılma hedefinden sonra yükselişine devam edecek. Bu görüşünü saatlik bir grafikte anlatan analiste göre BTC’nin ilk karşılaşacağı direnç 68 bin dolar olacaktır. Sonraki hedefi 72 bin dolar ve bu şekilde 100K hedefine ilerlemesi ihtimal dahilindedir.

İlginizi çekebilir:  BTC, 44 bin 100 doları gördü! Sıradaki destek ve dirençler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu