Makale

Teknik analiz: Arkham (ARKM) hedef 1,47 dolar

ARKM / USDT paritesini incelediğimizde kısa vade de artışını destekleyebilecek bir formasyon içinde olduğu görülüyor. Formasyon çalıştığı takdirde hedef 1.47 dolar seviyesi olabilir.

Teknik analiz: Arkham (ARKM)

Fincan kulp formasyonu ile yükselişini sürdürmesi halinde ARKM‘de hedef 1.47 dolar olacaktır. Direnci aşmasından sonra 0.65 dolar seviyesine bir düzeltme hareketi yapmış. Sonrasında 0.65 dolar seviyesinden desteğini alıp yükselişine kaldığı yerden devam ettiğini görüyoruz. Eğer bu yükseliş devam ederse fincan-kulp formasyonu çalışmaya devam edebilir.

ARKM/USDT teknik analiz grafiğiKaynak: oyunkilavuz9

ARKM neden yükseliyor?

Aslında teknik analizde oluşturduğu formasyonu destekliyor. Temel analiz kısmında ise bu projeyi cazip kılan faktörlerin başında şunlar geliyor.

  • Binance’te yeni listelendi ve şirket, bu projeyi destekleyen etkinlikler düzenleyebilir. Öte yandan kazanç bölümünde desteklenebilir.
  • Yapay zeka kripto para birimleri arasında yer almasıdır. Bir çok AI coini yükseldi. Ama ARKM henüz diğerleri gibi büyük hacimli değerlere ulaşmamıştır. Piyasa toplam değeri 95 milyon dolar civarındadır. Henüz 100 milyona bile ulaşmamıştır.
İlginizi çekebilir:  En çok konuşulan 5 yapay zeka kripto para birimi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu