Makale

BTC dolandırıcılığında şantaj yöntemi! Bu epostalara dikkat!

BTC şantaj yöntemi artık dolandırıcılar arasında popüler olmaya başladı. Eğer aşağıda bulunan tarzda bir eposta almışsanız, dolandırılmak üzere olabilirsiniz. Bu tarz epostalara inanmamanız gerekir.

BTC dolandırıcılığında şantaj yöntemi

Şantaj ile kripto para yollamanızı sizden isteyebilirler. Şantajın çeşidi değişebilir, fakat olayı genelde aynı olur. İnandırıcı bir hikaye uydurulur. Bu hikaye size şantaj uygulamak üzere kurgulanır. Eğer bu sahte hikayeye inanırsanız, paranızı dolandırıcılara kaptırmış olursunuz.

Bu aralar popüler olan bir şantaj yönteminden bahsedeceğiz. Bu metot ile karşıdaki kişiye korku salıp, mantıklı düşünmesini egale etmeye çalıştıkları bir yoldur. Dolandırıcılar, PC’nizi ele geçirdiklerini ve kameradan sizin yetişkin içerikler izlerken ki mastürbasyon görüntülerinizi kaydettiklerini belirtirler. Daha sonra size bunu inandırmak için bazı bilgiler öne sürerler. İnandırıcı bir dil, makul bir fiyat ve birazda dürüstlük serpiştirip işi profesyonel boyuta çekerler. Görüntülerin silinmesi için belirli miktarda bir parayı verdikleri Bitcoin cüzdanına yatırmanızı söylerler. Eğer bu hikayeye inanırsanız, paranızı kaptırırsınız.

Örnek eposta: Sana pek hoş olmayan iki haberim var

Şimdi aşağıdaki metinde bir epostaya gelen mesajı sizlerle paylaşacağız. Muhtemelen sizde İngilizce dilinde veya Türkçe de bu şekilde bir eposta almış olabilirsiniz. Ama sakın inanmayın. Bu tamamen dolandırma üzerine kurulmuş bir tezgahtır.

Sana pek hoş olmayan iki haberim var.
Bir süredir internet aktivitelerinizi takip ediyorum.

Bu durumda suçlanacak tek kişi sizsiniz, çünkü yetişkin web sitelerinin büyük bir hayranısınız ve ayrıca kendinizi başka bir *rgazmla şımartmak için kontrol edilemez bir arzunuz var.

Basitçe söylemek gerekirse, tüm p**no web siteleri arama istekleriniz cihazınıza erişmenin anahtarı haline geldi.

Mesele şu ki, aşağıdakiler de dahil olmak üzere e-posta sağlayıcılarının güvenliği ve performansı ile ilgili hizmetler sunan bir şirkette çalışıyorum aynı zamanda.

Pandemi salgını sırasında birçok sağlayıcı ofislerinde çok sayıda personelin bakımını yapmakta zorluklarla karşılaştı ve bu nedenle bunun yerine dış kaynak kullanımı kullanmaya karar verdiler.

Evden uzaktan çalışırken, kullanıcı veritabanlarına erişmek için sınırsız yeteneklerim var.

Kullanıcıların şifrelerini kolayca çözebilir, sohbet geçmişlerine ve çevrimiçi trafiğine çerez dosyaları yardımıyla erişebilirim.

Yetişkinlere yönelik web siteleri ve yetişkinlere yönelik içerikle ilgili kullanıcı trafiğini analiz etmeye karar verdim.

Kullanıcıların yaklaşık %75’inin düzenli olarak p**no web sitelerine eriştiğini veya seks sohbetlerine katıldığını keşfettiğim için gerçekten şok oldum.

Listedeki en kötü sapıkları filtreledim. Evet, sen de onlardan birisin. Herkes bu tür sert videoları izlemeyi seçmez…

Temel olarak, cihazınıza piyasadaki en iyi Truva atı virüslerinden birini bulaştırdım. E-posta adresinize erişebildiğim için nispeten kolaydı (sizin epostayı parantez içinde yazarlar)

Zararlı bağlantıyı tıklamanızı isteyen rutin e-postalarınızdan birini hazırlamak yeterliydi…

Casus yazılımım bir sürücü olarak işlev görür. Böylece cihazınızı tamamen kontrol edebilir ve mikrofonunuza, kameranıza, imlecinize ve sembol setinize erişebilirim.

Genel olarak konuşursak, cihazınız benim uzak bilgisayarım gibi bir şey.
Bu casus yazılım sürücü tabanlı olduğundan, imzalarını sürekli güncelleyebilirim, böylece hiçbir antivirüs onu algılayamaz.
Sabit sürücünüzü incelerken tüm kişi listenizi, sosyal medya erişiminizi, sohbet geçmişinizi ve medya dosyalarınızı kaydettim.

Bir hafta önce, ekranın bir tarafında ve diğer tarafında mastürbasyon yaptığınızı gösteren bir video klibi monte ettim. P**no videosu
o anda izlediğiniz şey son zamanlarda bu tür egzotik şeyler internette gerçekten popüler!

Endişelenme, bu videoyu tüm kişi listenle paylaşmak ve B*gle gibi bir p**no web sitesine yüklemek için sadece birkaç fare tıklamasına ihtiyacım olacak.
Bunun olmasını istemeyeceğinize inanıyorum, çünkü uzun bir tatil sezonu yakında başlamak üzere sadece mahalle barlarında ve barlarında videonuzun kışkırtacağı aptalca şakaların ve yüksek kahkahaların sayısını hayal edin…

Basit ve makul bir çözüm öneriyorum:
Tek yapmanız gereken Bitcoin cüzdanıma 1750 dolara (ABD Doları) eşdeğer bir miktar aktarmak ve ikimiz de bu saçma hikayeyi sonsuza dek unutuyoruz.
Tüm verileriniz ve bu video benim tarafımdan bir kez ve herkes için silinecek. Dürüst söz veriyorum!

Kabul etmelisin, bu miktar gerçekten önemsiz. Bunu yapmak için ne kadar zaman ve kaynak harcadığımı hayal edin…

Kripto para birimini nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız her zaman çevrimiçi yardım arayabilirsiniz. Bu kadar basit.

İşte bitcoin cüzdanım (BTC): bc1qg2yj3uu33wum9valr5l00xgmxrp2s838l4wy9w

Bu e-postayı açtığınız andan itibaren tam olarak 2 gününüz (48 saat) var.
Bu e-postayı ne zaman açtığınızı kolayca takip edebilirim (yazılımım bana bu konuda bilgi verecektir). İşlemi tamamladığınızda bunu görebilir ve onaylayabilirim.

Lütfen bana bu e-posta yoluyla yanıt vermeyi denemeyin – bunun bir anlamı yok (bu e-postanın başlığını ve dönüş adresini oluşturdum).

Bulunamadığım için hiçbir yerde şikayet etmenin bir anlamı olmadığını unutmayın (Bitcoin sistemi anonimdir ve cihazınıza erişmek için I2P ağını da kullanıyorum).

Tüm küçük detayları düşündüm.
Bu e-postayı açtıktan 48 saat sonra,
Hala gerekli miktarda para almıyorum, ardından video klibiniz otomatik olarak tüm kişi listenize gönderilecek ve herkese açık web sitelerine yüklenecektir.

İyi şanslar ve lütfen benden çok nefret etme!

Hayat bu! Bu sefer şansın yaver gitmedi.
Kim bilir, belki bir dahaki sefere başka bir şeyde şanslı olursun…

İlginizi çekebilir:  MANTA listelendi: 3 dolardan giriş yaptı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu