Haber

44. Launchpool Binance tarafından açıklandı! İşte detaylar

Binance, 44. Launchpool projesi olarak MANTA'yı duyurdu.

Son haftalarda birçok Launchpool projesini duyuran Binance borsası, yeni bir proje olarak MANTA’yı duyurdu. MANTA için BNB ve FDUSD ile yapılabilecek staking işlemleri 16 Ocak’ta başlayacak. Bu duyuru içerisinde, önceki Launchpool projelerinde gördüğümüz USDT staking seçeneğinin bu projede yer almaması dikkat çekti.

Binance, 44. Launchpool projesi olarak MANTA’yı duyurdu. Manta, sıfır bilgi kanıtı uygulamaları için bir ikinci katman projesi olarak öne çıkıyor ve stake işlemleri 16 Ocak TSİ 03.00’te başlayacak.

Kullanıcılar, MANTA token kazanmak için BNB ve FDUSD’yi 2 gün boyunca stakeleyebilecekler. Stake için duyurulan coin’ler arasında, daha önce birçok kez gördüğümüz USDT’nin bu sefer yer almaması dikkat çekici bir detay.

2 günlük stake sürecinin ardından, 18 Ocak’ta genel listeleme başlayacak. MANTA, genel listeleme sürecinde MANTA/BTC, MANTA/USDT, MANTA/BNB, MANTA/FDUSD ve MANTA/TRY çiftlerinde işlem görecek.

Toplam arzı 1 milyar olan MANTA’nın %3’lük bölümü, yani yaklaşık 30 milyon adet, Launchpool için ayrıldı. Launchpool süreci tamamlandıktan sonra dolaşımdaki miktar ise 251 milyon adet olacak.

BNB’lerle yapılan stake faaliyetlerinde toplamda 24 milyon MANTA, FDUSD’lerle yapılanlarda ise 6 milyon MANTA ödül olarak dağıtılacak.

Manta Coin Nedir?

Manta Network, merkezi olmayan veri güvenliği ve anonimleştirme çözümleri sunan bir blockchain protokolüdür. Ethereum ve Polkadot gibi farklı blockchain ağları ile entegre olabilen bir protokol olarak tasarlanmıştır.

Manta Network’un temel amacı, verilerin güvenli bir şekilde saklanmasını ve paylaşılmasını sağlamaktır. Protokol, verilerin merkezi olmayan bir şekilde depolanması ve paylaşılması için özel olarak geliştirilmiştir, bu da verilerin korunması ve gizliliğinin sağlanmasına olanak tanır.

Manta Network, veri maskeleme ve veri anonimleştirme teknolojilerini kullanarak güvenli bir veri saklama ve paylaşma ortamı oluşturur. Veri maskeleme teknolojisi, verilerin orijinal içeriğini değiştirmeden bir hash değeri ile değiştirerek veri güvenliğini artırır. Veri anonimleştirme teknolojisi ise, verilerin içeriğini gizleyerek verilerin anonim kalmasını sağlar.

İlginizi çekebilir:  Justin Sun, milyar dolarlık altcoin portföyünü paylaştı

Bu şekilde, Manta Network, kullanıcıların hassas verilerini koruyarak merkezi olmayan bir yapıda güvenli ve gizli bir şekilde paylaşmalarına olanak tanır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu