Haber

Ethereum balinası düşüşten alım yapmak için yıllar sonra aktif oldu!

Ethereum (ETH) balinası uzun bir sürenin ardından tekrar devrede

Geçtiğimiz günlerde yaşanan düşüşlerde, Ethereum (ETH) balinası uzun bir sürenin ardından tekrar aktifleşerek alım yapmaya karar verdi. On-chain analitik platformu Spot On Chain, 19 Ocak tarihinde Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, büyük bir Ethereum balinasının düşüşü değerlendirip alım yapmak üzere iki yıl sonra harekete geçtiğini duyurdu.

Coinbase üzerinden 5.580 Ethereum satın alındı

Balina, 0xc47 cüzdan adresine sahip olarak tanımlandı ve dün içerisinde Coinbase üzerinden 13,76 milyon dolar değerinde 5.580 Ethereum satın aldı. Balinanın geçmiş alımlarından elde ettiği kar oranı, 8 Eylül 2020 tarihine kadar olan dönemde yaklaşık %43 olarak belirlendi. Bu durum, balinanın önceki alımlarından elde ettiği karın yaklaşık 31,1 milyon dolar olduğunu gösteriyor.

Buna rağmen, balinanın karda olmasına rağmen alımlarını sürdürmesi, Ethereum fiyatında olumlu bir görüşe işaret edebilir. Bu durum, balinanın gelecekteki bir fiyat artışını beklediğini ve bu nedenle alımlarını devam ettirdiğini düşündürebilir.

Ethereum’da son durum

CoinGecko verilerine göre, Ethereum’un değeri 18 Ocak Perşembe günü 2.550 dolar seviyelerindeyken, %5’in üzerinde bir düşüşle 2.420 dolara kadar geriledi. Daha sonra Ethereum fiyatı bir miktar toparlanarak bu yazı sırasında yani 21 Ocak itibariyle 2.478 dolardan işlem görüyor. Bu gelişmeler, Ethereum piyasasındaki hareketliliği yansıtmaktadır.

Ethereum hakkında daha fazla bilgi almak ve fiyatını izlemek için: Ethereum Fiyatı

 

İlginizi çekebilir:  Bu 9 borsa Hindistan'da Google Play'den kaldırıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu