Haber

Bybit, 20 milyon kullanıcıya ulaştı ve ödül dağıtıyor

Kripto para borsaları arasında ilk 3’te yerini almayı başaran Bybit, 20 milyon kullanıcıya ulaştı. Bunu kutlamak içinde kullanıcılarına ödül dağıtmak için çeşitli etkinlikler açıkladı. 2018 yılında kurulan bu borsa artık 20 milyon kullanıcısı ile hacim bakımından ilk üçte yer alıyor.

Bybit, 20 milyon kullanıcıya ulaştı!

İlk kuruluşundan bu yana yenilikçi ticaret çözümleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Ayrıca kullanıcı dostu platformlar ve birçok dilde 7/24 müşteri hizmetleri sunarak, piyasada varlığını iyice hissettirmişti. Bugün geldiği noktada ise 20 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya ulaşmış olması ise aslında sektörde büyük başarıdır.

Kurucu ortağı ve aynı zamanda CEO Ben Zhou şunları söyledi; “Bybit kendisini güvenli, son derece etkili bir kripto merkezi olarak kanıtladı”

Hızlı büyümesini neye borçlu?

Bybit borsası, hızlı büyümesini yapay zeka destekli ticaret botları başta olmak üzere, gelişmiş bir opsiyon piyasası ve gelişen bir kopya ticaret topluluğu dahil olmak üzere kripto alanındaki sürekli yenilikleri ile gücüne güç katıyor. İhtiyatlı risk yönetimi ve geliştirilmiş AML uyumluluğu ise onu profesyonel anlamda bir yerlere taşıdı. Bu arada Bybit BAE, Kazakistan ve Kıbrıs’ta lisans almayı başaran bir kripto para platformu oldu.

Öte yandan CEO’su şunları ekledi; “Biz sadece bir ticaret platformu değil, daha fazlasıyız; biz Crypto Ark’ız ve Web3’e açılan bir kapıyız. İnternetin yeni nesliyiz. Kullanıcılarımıza olan bağlılığımız her zamankinden daha güçlü ve yakın gelecekte daha yenilikçi özellikler ve hizmetler sunmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

İlginizi çekebilir:  Elon Musk, 12 Ocak'ta Dogecoin'i uzaya fırlatacak!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu