Makale

Bitcoin karar vermek zorunda! Sonraki direnç ve destek seviyeleri

Bitcoin yine içinde bulunduğu formasyonda sıkıştı. Bu noktadan sonra bir karar vermek zorundadır. Tamam mı yoksa devam mı? Buna karar verdiği takdirde önünde bulunan direnç seviyeleri nelerdir? Veya tamam demesi halinde ilk uğrayacağı destek noktası neresi olacaktır. Tüm bu soruların yanıtları makalemizde yer alıyor.

Bitcoin günlükte yükselen bir formasyon içinde

23 Ekim 2023 tarihinden itibaren oluşan bir yükselen kanal mevcuttur. BTC bu kanal içinde yapmış olduğu hareketleri ile yükselme sinyalini sürdürüyor. Peki ama bu noktadan sonra kanalı kıracak mı? Ona karar vereceği durumu yaşıyor.

Direnç kırınımını 9 Kasımda yapmıştı. Bu tarihten sonrada yükselişine devam etmişti. Ta ki 21 Kasım tarihine kadar. Bir düşüş yaşandı ama yine destekte tutunmayı başarmıştı.

Bitcoin için günlük grafik

Bitcoin önemli destek seviyeleri

BTC için en önemli destek seviyeleri sırasıyla şöyle olacaktır. 37 bin 255, 36 bin 860 ve 36 bin 350 dolar seviyeleri en önemli destekleri oluşturmaktadır. Bulunduğu fiyat 37 bin 735 dolarda ve buradan ilk desteğini test etmek isteyebilir. Böyle olması durumunda ise 37.255 dolara uğraması muhtemel hareketlerden biridir.

Bitcoin önemli direnç seviyeleri

Bitcoin için en önemli direnç seviyeleri ise sırasıyla şöyle olacaktır. 38 bin 008, 38 bin 725 ve 39 bin 200 dolar seviyeleri en önemli dirençleri oluşturmaktadır. Bulunduğu fiyat 37 bin 735 dolarda ve buradan ilk direnç seviyesini test etmek isteyebilir. Böyle olması durumunda ise 39.200 dolara uğraması muhtemel hareketlerden biridir.

İlginizi çekebilir:  Changpeng Zhao kimdir? Biyografi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu