Makale

Bugün en çok kazandıran 5 kripto para birimi

Bugün en çok yatırımcısının yüzünü güldüren 5 kripto para birimini sizler için listeledik. Son 24 saat içindeki fiyat performansını göz önüne alırsak, %25 ile %15 arasında artış yaşayan ilk 100’deki kripto para birimleri aşağıdaki listede verilmiştir.

Mina (MINA) kripto para birimi (%25)

Minimal ölçekte işleyişi ile göz dolduran bu kripto para biriminde son 24 saat içinde yüzde 25 artış görüldü. Kısa ve öz blockchain olan Mina Protocol, merkeziyetsiz uygulamaları (DApp) daha verimli biçimde çalıştırmak için hesaplama gereksinimlerini azaltan bir yapıya sahiptir.

MINA fiyatı 1,1738 dolara çıkarak CMC verilerine göre 60.sıraya yerleşmiştir.

Mina grafik

THORChain (RUNE) kripto para birimi (%22)

THORChain (RUNE), kullanıcıların kripto paralarını çeşitli ağlar arasında kolayca al-sat yapmalarını sağlayan ve bu süreçte sahip oldukları varlıkların sahipliğini kaybetmedikleri merkeziyetsiz bir likidite protokolü olarak karşımıza çıkan bir coindir. Dünden bugüne yüzde 22 artış sağlayan RUNE, yatırımcısını sevindiren bir diğer kripto para birimi oldu.

RUNE fiyatı 6,339 dolara çıkarak CMC verilerine göre 39.sıraya yerleşmiştir.

RUNE Grafik

Solana (SOL) kripto para birimi (%19)

Son günlerin hatta son haftaların en çok dikkat çeken kripto paralarından biri olan SOL, dünden bugüne yüzde 19 yükseldi. Solana fiyatı 114,3 dolara yükselerek kararlı bir görünüm vermeye devam ediyor.

SOL grafik

Oasis Network (ROSE) kripto para birimi (%16)

ROSE‘un fiyat performansı son 24 saat içinde şaşırttı. Kripto para borsalarında 0,132 dolardan alıcı buluyor. Öte yandan bu kripot paranın market değeri ise 1 milyar dolara yaklaşıyor. Şuan 900 milyon dolara yakın olan değeri belki de önümüzdeki günlerde 1 milyar dolar olabilir.

İlginizi çekebilir:  Solana hızını alamadı ve BNB'yi de solladı!

ROSE Grafik

MultiversX (EGLD) kripto para birimi (%15)

MultiversX, veri parçalama yöntemini kullanan çarpıcı bir kripto paradır. Son derece hızlı işlem gerçekleştirebilen bir blockchain protokolüne sahiptir. Proje kendini FinTech, merkeziyetsiz finans ve Nesnelerin İnterneti (IoT) gibi teknolojileri içermesi ile tanıtmıştır.

EGLD fiyatı 72,4 dolara çıkarak CMC verilerine göre 45.sıraya yerleşmiştir.

EGLD grafik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu