Makale

Starknet Token (STRK) bugün listeleniyor!

STRK Token, bugün aynı anda birçok kripto para borsasında listelenmek için hazırlanıyor

Starknet Token (STRK) bir diğer ikinci katman çözümleri sunan bir kripto para birimi olarak piyasaya çıkıyor. Binance, Gate, KuCoin ve diğer büyük platformlarda aynı anda listelenecek. Peki listelendikten sonra uygun fiyat aralığı ne olabilir?

Starknet Token (STRK) şuan bir kaç borsada zaten listeleniyor!

Aslında STRK Token‘u XT borsası ve benzeri bir kaç yerde listelenmiştir. Ve oradaki fiyatı ise 8 doların üzerinde görünüyor. Ama bu fiyatın yüksek bir fiyat olma olasılığı üzerinde tartışıldığını hatırlatalım. Çünkü ödül dağıtımının 700 milyon adet olduğunu düşünürsek ki maksimum arzı bilinmeyen bir kripto para birimi için bu fiyatın yüksek bir bantta olabileceği tahmin ediliyor.

Bugün Türkiye saati ile saat 16:00 da listelenmesi bekleniyor.

Airdrop sayısı 700 milyon, şirket fonları ve diğer adetler toplamında tahmini minimum 5 milyar adet olması düşünülüyor. O zaman ilk sirkülasyon miktarının 1 milyar civarında olduğunu düşünürsek piyasa kapital fiyatının 8 milyar dolardan açılacağı olasıdır. Bu da STRK Token’in CMC’de ilk 15 kripto para biriminden biri olacağı görülüyor. MATIC, Polkadot ve Toncoin gibi kripto paralarla eşdeğer olacağı anlamına gelir. Peki sizce bu mantıklı olur mu?

Starknet Token nedir?

STRK, ikinci katman çözümleri sunan ve Ethereum blok zinciri üzerinde tasarlanan bir kripto para birimidir. “ZK-Rollup” olarak bilinen ayrıca izin gerektirmeyen yani merkezi olmayan bir Validity-Rollup olarak çalışan StarkNet, Ethereum’un üzerinde bir L2 ağı olarak hizmet verecektir.

Öte yandan Ethereum’un şekillendirile bilirliğini ve güvenliğini korurken hesaplamalarını ölçeklendirmesine olanak tanıyacak bir alt yapıya sahiptir.

İlginizi çekebilir:  Anti-money laundering (AML) - Kara para aklamayı önleme

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu