Haber

Dymension (DYM) bugün bir çok borsada listelenecek!

DYM Kripto para birimi bugün Binance, KuCoin ve Gate gibi bir çok borsada aynı anda listelenecek

Dymension (DYM), özel bir modüler blok zincirine sahip hızı ve güvenliği ile ön plana çıkmayı hedefleyen bir kripto para birimidir. DYM, bugün Türkiye saati ile 20:00’da bir çok kripto para borsasında aynı anda listelenmesi planlanıyor.

Dymension (DYM) ne zaman listelenecek?

Dymension kripto para birimi Binance, KuCoin, Gate.io ve daha bir çok kripto para borsasında aynı anda ticarete açılacaktır. 06.02.2024 tarihinde yani bugün listelenmesi bekleniyor. Türkiye saati ile 18:00 ‘da Binance dahil bir çok borsada yerini alması beklenen DYM, listeleme saati ertelendi.

DYM ‘nin borsalarda listelenme saati ertelenmiştir. Yeni listeleme saati 20:00 olarak gerçekleşecektir.

Bu arada bu token, yüksek volatiliteye maruz kalabilir! Kripto para analizleri kuruluşlarından biri olan DYOR, DYM için yüksek volalite yani fiyatında oynaklık uyarısı verdi. Bu nedenle alım satım yapacak kişilerin dikkatli olmaları gerekiyor.

Dymension (DYM) hakkında

Bu kripto para biriminin kendi geliştirilmiş uygulaması RollApps, ağı daha da hızlandırmak için yaratılmıştır. Öte yandan ağın güvenliğini de ekstra arttırmaya yönelik tasarlanmıştır. RollApps’i güçlendirmek, birleştirmek ve hizmet vermek için oluşturulmuş özel bir modüler blok zincirine sahip olması ise onu eşsiz yapıyor.

Özerklik içeren bir proje ve maksimum esneklik ile minimum ek yük vadediyor. Birde kendi blok zincirinizi oluşturma şansını tanıyor. Özelleştirilmiş bir blok zinciri hayal edin.

İlginizi çekebilir:  ABD'den Bitcoin madencilerine enerji çağrısı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu