Haber

Binance yeni bir kripto listeledi

Binance borsası, bugün Pyth Network (PYTH) token’ini listeleyeceğini duyurdu. Yapılan açıklamada, PYTH’nin Türkiye Saati ile 15:00’te işlemlere açılacağı ifade edildi. Bu gelişme, kripto topluluğunda PYTH tokeni ile ilgili ticaretin daha geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından erişilebilir hale geleceği anlamına geliyor. Binance’in PYTH’yi listelemesi, genellikle projenin popülerliğini artırabilir ve yatırımcıların ilgisini çekebilir.

Dünyanın önde gelen kripto para borsası olan Binance, Pyth Network (PYTH) listelemesini resmi olarak duyurdu. PYTH/BTC, PYTH/USDT, PYTH/FDUSD ve PYTH/TRY paritelerinde işlem görecek olan token, bugün Türkiye Saati ile 15:00’te Binance platformunda alım-satım işlemlerine açılacak.

PYTH token’larına dair yatırma işlemleri şimdiden başladı ve çekim işlemleri yarın Türkiye Saati ile 15:00’te başlayacak.

Pyth Network, üçüncü taraf aracılara ihtiyaç duymadan güvenli ve şeffaf bir şekilde zincir üzerinde gerçek zamanlı piyasa verileri sunan merkezi olmayan bir finansal “oracle” olarak bilinmektedir.

Bu açıklamanın ardından PYTH token’ları, yazı anı itibariyle yüzde 25’ten fazla değer kazanarak 0.5 dolardan işlem görmektedir. Toplam 10 milyar token arzına sahip olan PYTH’nin, sadece 1.5 milyarlık bir kısmı dolaşımda bulunmaktadır.

Binance, PYTH’yi, yüksek volatiliteye sahip olmalarının yanı sıra yenilikçi projeler olarak bilinen ve riskli varlıklar içeren “tohum kategorisi”nde listeleyecek. Bu kategorideki coin’ler genellikle piyasada büyük ilgi görüyor, ancak yatırımcılara yüksek risk ve getiri potansiyeli sunuyor.

İlginizi çekebilir:  Morgan Stanley yöneticisi Bitcoin ETF hakkında konuştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu