Haber

Kripto fiyat tahmini: ARB, SOL, AXS

axs umut vadediyor

 

  • Arbitrum (ARB) fiyatı, analistlerin bir sonraki direncin 2 dolar olduğunu öne sürmesiyle daha fazla kazanım işaretleri gösteriyor.
  • Bu arada Solana ve Axie Infinity, son yükselişlerin ardından kilit destek seviyelerinde duruyor.

Bitcoin ve Ethereum’un dışında bugün trend olan üç kripto para birimi Arbitrum (ARB), Solana (SOL) ve Axie Infinity (AXS). Daha geniş kripto piyasası 2024’e olumlu bir başlangıç ​​yaparken altcoinler şu şekilde dengeleniyor.

Arbitrum (ARB) fiyat görünümü

Ethereum’u ölçeklendirmeye yönelik bir toplama zincir olan Arbitrum’un fiyatı son 24 saat içinde %11’den fazla arttı. ARB, geçtiğimiz hafta %35’lik yükselişle en iyi performans gösteren kripto paralardan biri olarak öne çıkıyor ve bu, Arbitrum’un kısa bir ağ kesintisinden sonra toparlanmasıyla gerçekleşti. Şu anda 1,54 dolar civarında işlem görüyor ve Perşembe günü 1,66 doların en yüksek seviyesini test etti. CoinGecko’nun verilerine göre Arbitrum’un mevcut fiyat seviyesi, tüm zamanların en yüksek seviyesinin sadece %8 altında görünüyor.

Pozitif hissiyatla ARB/USD, 2024’te beklenen yükseliş hareketini güçlendirmek için 2 dolar sınırını hedefleyebilir.

Kripto analisti Michaël van de Poppe’a göre ARB, 1,40 ila 1,45 dolar aralığındaki sağlam desteğe güvenebilir.

Solana fiyat riskleri 100 dolara veya altına düşüyor

Solana son 24 saat içinde %8’den fazla düşüş yaşadı ve kritik seviye olan 100 dolara doğru işlem gördü. Şu anda SOL fiyatı 102 dolar seviyesinde ve haftalık kazançlar sadece %17’ye düştü. İşlem hacmi yazının yazıldığı an itibariyle %12 düşerken, Bonk gibi ekosistem tokenleri de büyük düşüş yaşıyor.

İlginizi çekebilir:  Grayscale yatırım şirketi 14 binden fazla BTC sattı!

SOL, kripto boğa piyasasının ortasında hala son zamanlardaki yüksek seviyelerine sıçrayabilirken, vurgulanan psikolojik seviyenin altında düşüş eğilimi potansiyeli mevcut. Ancak piyasa altcoin konusunda büyük ölçüde yükselişe devam ediyor. Kripto traderı ShardiB2, SOL için aşırı alım görünümüne işaret ediyor ama düşüşlerin dip satın alma fırsatı sağladığını belirtiyor.

Axie Infinity yükseliş eğilimi arıyor

Axie Infinity (AXS), son on iki ayda en iyi altcoin performanslarının gerisinde kaldığı için harika bir yıl geçirmedi. Ancak AXS, son 30 gündeki %40’lık önemli artış da dahil olmak üzere Ekim ortasından bu yana %170’in üzerinde artış kaydetti.

AXSUSDT 2023 12 28 19 50 42

Axie Infinity oyun ekosistemiyle ilgili haberler, özellikle de uzun zamandır beklenen Axie Parça Gelişimi. Bu, Axies’in değerinin AXS fiyatı üzerinde daha geniş bir etkiyle artmasını sağlayabilecek bir ekosistem darbesidir.

Token şu anda son 24 saatte %4,6 düşüşle 9,13 dolar civarında işlem görse de, 9,00 doların üzerinde kalırsa yukarı yönlü gidişat devam edebilir. Son iki günde elde edilen karlar aşağı yönlü baskı yarattı. AXS daha önce 11 doların en yüksek seviyelerinde işlem görüyordu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu