Makale

Ethereum’da alt sezon heyecanı yaratacak yükseliş!

ETH/USD

Ethereum dünden bugüne %8 artış yaparak 2400 dolar civarında işlem görmeye başladı. Dahası bugün içinde 2450 doları test etti. Bu görüntüyü veren ETH yatırımcılarda alt sezon heyecanı yaratmaya devam ediyor. Peki boğa sezonu gelmeden bir alt sezon olacak mı?

Alt sezon ne zaman başlayabilir?

Herkesin de bildiği üzere güçlü bir alt sezondan bahsetmek için güçlü bir ETH‘den söz etmek gerekir. Bu nedenle ETH/USD kurundaki hareketler bizim için çok önemli olacaktır. Büyük pencereden bakıldığında uzamanlar ETH için her düşüş bir alım fırsatı uyarısı vermeye devam ederken, ETH ilerleyişini sürdürüyor.

ETH 2016 - 2023Kaynak: Cryptollica

2016 – 2023 ETH/USD grafiğini incelediğimizde yükseliş trendinin sürdüğünü görüyoruz. Uzun vade de artmaya devam ediyor. Bu trendin kırılmaması sadece ETH için değil, tüm altlar için önem arz ediyor. Bir alt sezondan bahsetmek içinde Ethereum’un güçlü yükseliş yapması lazım.

Ethereum için dolayısıyla altlar için güçlü bir sezon 2024-2025’i işaret ediyor olabilir. Analistlerin görüşüne göre 2024’te başlayacak olan yükselişin 2025’te de devam etmesi bekleniyor.

Ethereum için 2024 ve 2025 en parlak yıllar olabilir!

ETH grafiğini geniş zamanda ele aldık. 2017 ve 2023 yılları arasında gerçekleştirmiş olduğu boğa ve ayı sezonlarını grafikte inceleyen ve bunları olayları ile birlikte ele alan Cryptollica, alt sezonun ne kadar güçlendiğine dikkat çekiyor. Yaşanan boğa ve ayı sezonlarının zayıf olduğunu iddia ediyor. Şimdiye kadar yaşanan tüm boğa sezonlarından çok daha ivmeli olanını beklediğini söylüyor.

2017-2023 boğa ve ayı sezonlarıKaynak: Cryptollica

Ethereum şuan Binance verilerine göre 2405 dolardan alıcı buluyor. Öte yandan türev piyasalarında bu değerin daha yüksek olduğunu görebilirsiniz. Ocak 2024 ‘teki ETH ETF’sinin onaylanması halinde ETH’deki artış şahin olabilir.

İlginizi çekebilir:  JPMorgan: Ethereum gelecek yıl Bitcoin'den daha iyi olacak!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu