Haber

PancakeSwap Meme Moguls ile ön satış heyecanı

PancakeSwap

  • PancakeSwap (CAKE) fiyatı, büyük bir token yakımının ardından 24 saat içinde %17 arttı.
  • Meme Moguls (MGLS) şu anda ön satışının 3. aşamasında ve artan yatırımcı ilgisinin lansman sonrası fiyatını daha da yukarı çekmesi muhtemel.

Kripto piyasası, büyük altcoinlerdeki fiyat artışlarıyla Aralık ayındaki hediyelerin tadını çıkarırken, dikkate değer performans gösterenlerden biri de PancakeSwap (CAKE) oldu. Bu arada, potansiyel olarak 100x değerindeki bir tokenı kaçırma korkusu, bilgili yatırımcıların giderek daha fazla ilgilenmesine neden oldu. Meme Moğolları (MGLS).

PancakeSwap bir haftada %60 arttı: Bunun arkasında ne var?

Son günlerde hızla yükselen tokenler arasında Binance Smart Chain ekosistemindeki en büyük merkezi olmayan borsa (DEX) platformu olan PancakeSwap (CAKE) yer alıyor. Yerel yönetişim tokeni, geçen hafta değerinde kayda değer bir sıçrama gördü.

CoinGecko’dan alınan verilerin gösterdiği gibi, CAKE son yedi gün içinde yaklaşık %60 artış göstererek 3,72 doların üzerinde işlem gördü; en son Nisan 2023’te görülen seviyeler. PancakeSwap için bu kazanımların arasında dikkate değer bir faktör de DEX platformunun token yakımları oldu. Bu hafta en büyük yanıklardan biri yaşandı.

26 Aralık’ta PanckeSwap 10 milyondan fazla CAKE tokeni yakıldı değeri yaklaşık 34 milyon dolar. Bu durum yalnızca dolaşımdaki arzı önemli ölçüde azaltmakla kalmadı, aynı zamanda yatırımcıların potansiyel boğa piyasası kazanımlarını göz önünde bulundurmasıyla olası satın alma baskısını da artırdı.

Büyük yanık, PancakeSwap’in deflasyon yaklaşımını gösteriyor. Bu aynı zamanda maksimum arzının 750 milyondan 450 milyon CAKE tokenına düşürülmesini de içerebilir. yakın zamanda önerilen. Bu nedenle topluluk, şu anda 920 milyon dolarlık piyasa değeriyle en büyük kripto para birimleri arasında 81. sırada yer alan CAKE’in geleceği konusunda heyecanlı.

İlginizi çekebilir:  Blackrock CEO'sundan Ethereum ve kripto açıklaması

Proje haftalık CAKE yakmalarını uygulamaya devam ederse, azalan arzın etkisi diğer piyasa katalizörleriyle birleşerek CAKE fiyatını yükseltebilir. Son boğa piyasasında tokenın değerinin 43,96 dolara ulaşmasıyla büyüme için alan mevcut.

Meme Moguls (MGLS) lansmanından önce heyecan yaratıyor

Kripto piyasasının düzenleme de dahil olmak üzere önemli gelişmelerden duyduğu memnuniyetin ortasında, yatırımcıların büyük ilgisini çeken yeni projelerden biri de Meme Moguls.

Bu, sıradan tüccarların yeni kripto milyonerleri arasında bir yer kazanırken içlerindeki imparator yeteneklerini açığa çıkarabilecekleri yenilikçi, meme tabanlı bir varlık pazarıdır.

MGLS tarafından desteklenen Meme Moguls, token sahiplerine topluluk odaklı bir projenin parçası olma fırsatı sunacak bir platformdur. MGLS’ye sahip olmak ve projenin ekosistemine katılmak, özel NFT’lerle staking, ticaret ve oyunlaştırılmış dünya gibi kazanç yolları sunacak.

Meme Moguls’ta herkes, piyasadaki en iyilerle rekabet ederken meme toplama stratejilerini geliştirebilir. Ekosistem, kripto kumarhanesi, borsa ticaret platformu, meta veri tabanı (Mogul Land) ve fantezi tüccarı gibi özellikleri genelinde kazançlı ödüller sunuyor.

Meme Moguls’u (MGLS) ön satış sırasında satın almalı mısınız?

Meme Moguls ön satış MGLS alımına tahsis edilen artan miktardaki yatırımcı ilgisinin artmasıyla birlikte 3. aşamaya hücum etti. Bu ilgi, Bonk, Shiba Inu ve Dogecoin’deki son artışlarla birlikte meme coinlerindeki yeniden canlanmanın ortasında geliyor.

Topluluğa %60 tahsis ve sıfır alım-satım vergisini vurgulayan projenin tokenomikleri ticaret camiasını heyecanlandırdı. MGLS şu anda 0,0025 $ seviyesinde fiyatlandırılıyor ve yatırımcılar için potansiyel bir pazarlık tabanı sunuyor. Bu token meme sektörünü bir sonraki seviyeye taşıyabilir mi?

Kripto pazarındaki bir sonraki hamleyi düşünmek için bir anlık duraklama, görünüşte hayal ürünü olmayan bir tokenın 10x, 50x ve hatta 100x veya daha yüksek bir varlığa dönüştüğünü görebilir.

Yatırımcılar bunu biliyor ve özellikle potansiyel olarak patlamaya hazır bir boğa piyasası öncesinde kripto ön satışlarının olabileceği karanlık sularda sıklıkla yeni mücevherler arıyorlar. Ama aynı zamanda herhangi bir yatırım kararından önce gerekli özenin gösterilmesinin de nedeni budur ve buna Meme Moguls da dahildir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu