Haber

Solana hızını alamadı ve BNB’yi de solladı!

Solana (SOL) şaşırtmaya devam ediyor. Dün Ripple’ın tahtını devirmişti. Bugün ise BNB’nin yerini aldı. SOL’da ilerleyiş sürüyor! Sonraki hedefi ise USDT kripto para birimidir. Fakat onunda yerini alması için şuan ki piyasa değerini ikiden fazlaya katlaması gerekiyor.

Solana, piyasa değeri sıralamasında 4.sırada

Geçtiğimiz Ekim ayında 20 doların üzerinde alıcı arayan SOL, şuan 95 dolardan alıcı buluyor. Fiyatını 2 ay gibi kısa bir süre içinde neredeyse beşe katlayan Solana, an itibari ile CMC verilerine göre listede 4.sıraya yerleşti.

Kendi blockchain teknolojisi ve DeFi özelliği ile ilgi toplamaya devam ediyor. Günlerdir yatırımcısını en mutlu eden kripto para birimleri arasında yer alıyor. Piyasa değeri 41 milyar dolara yaklaştı. Hemen altında BNB’nin ise 40 milyar 600 milyon dolar civarında piyasa değeri bulunuyor. Aslında ikisi de birbirine çok yakın değere sahiptir. Bir sonraki üst basamakta ise USDT yer alıyor. 91 milyar dolardan fazla piyasa değeri var. SOL’un 3.sıraya yerleşmesi için şimdiki değerini 2,27 katına çıkarması gerekiyor.

ETH’nin ETF onayı kapıda, bunun SOL’a etkisi ne olur?

SEC, 10 Ocak 2024‘e kadar ilk Bitcoin borsa yatırım fonuna (ETF) onay verme ihtimali var. FOX’un haberine göre BTC ETF’si kapıda! Öte yandan ETH içinde bir yığın başvuru söz konusudur. Başvuru bekleyen dosyalardan herhangi birinin onaylanması sonrasında yükseliş yaşanması bekleniyor. Tabi bu durum sadece Solana veya ekosistemine yaramayacak. Tüm kripto para birimlerinin yükselişi ön görülüyor.

İlginizi çekebilir:  BlackRock şirketi 1155 adet Bitcoin satın aldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu