Haber

BTC, 44 bin 100 doları gördü! Sıradaki destek ve dirençler

BTC, Binance verilerine göre 44 bin 100 dolardan alıcı bularak, son 2 yılın zirvesini yaptı. Lider kripto para birimini sırada neler bekliyor. Yeni oluşan güncel destek ve direnç seviyeleri nelerdir.

Son 2 yılın zirvesini gördü!

Bitcoin yükselişi Aralık ayı ile başlamıştı. 1 Aralık tarihinde başlayan yükseliş hala devam ediyor. Binance verilerine göre gün içinde 44 bin 100 seviyesini gördü. Aralık ayının 5.gününde yine yeşil mum dikerek yatırımcılarına ümit vermeye devam ediyor.

Art arda beş gündür sürekli artış yaşanıyor. Kasım ayının son günlerinde 37 bin dolar civarındayken MicroStrategy şirketi yüklü miktarda BTC satın almıştı. Bu alımların bitmesi ile yükselişin başlaması neredeyse aynı zaman periyotuna denk geldi. Şirket 36.785 dolar maliyeti ile yüklü miktarda alım yapmıştı.

Yeni direnç seviyesi 44 bin 250 dolar

BTC’de yeni direnç seviyesi 44 bin 250 dolar seviyesindedir. Bu seviyeyi kırması halinde ise 46 bin dolara bilet almış olacak. Önemli bir direnç bölgesi olan 46 bin dolar seviyesi aşıldığı takdirde 50 bin dolar psikolojik seviye önemli olacaktır.

İlk destek bölgesi 43 bin 500 dolar

Bu seviyeden aşağı ilk desteği görmek isteyebilir. 43.500 dolar civarında bir destek bölgesi mevcuttur. Sonraki destek 42.500 dolar olacaktır. En önemli destek ise 40.400 civarındaki güçlü destek seviyesidir. Bu bölgede oluşan bir olası kırılma ise Bitcoin’de derinleşen bir düşüşü getirebilir.

İlginizi çekebilir:  Almanya'da 50 binden fazla Bitcoin'e el konuldu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu