Haber

BTC, dünden bugüne 2100 dolar arttı!

BTC ‘de son 24 saatte %5‘ten fazla artış yaşandı. Toplamda 2100 dolar fiyatında artış yaşandı.

Bitcoin 41.700 dolardan alıcı buluyor!

Son artışlar ile birlikte dijital altın şuan borsalarda 41 bin 700 dolar civarında alıcı buluyor. Altcoinler arasında artışa eşlik edenler de var. Fakat fiyatını yerinde koruyanlarda, hatta hafif geri çekilen altcoinler bile var.

Yeni dirençler ise 43.300 dolar ile 45.900 dolar seviyeleri olacaktır. 43 bin 300 dolar seviyesini kırabilirse, 45 bin 900 doları test etmek isteyebilir.

BTC neden artıyor, son durum

Bitcoin dünden beri artmaya devam ediyor. Son 24 saat içinde yüzde 5‘ten fazla artışı ile dikkatleri üzerine çekti. Öte yandan yatırımcılar lider kripto para ile ilgili özel bir gelişmenin olup olmadığına dair meraklandılar. Fakat bu artışın asıl nedeninin teknikteki artış olduğu söyleniyor.

MicroStrategy şirketi bir kaç gün önce yüklü miktarda BTC satın almıştı. Diğer yandan dev madenci şirketi Bitfarms ise çok gelişmiş madencilik makinaları satın alacağını duyurmuştu. Ayrıca geçen Ekim ayına göre çıkardığı Bitcoin sayısındaki miktarın az oluşu gibi haberler birazda olsa fiyatta hareketlilik yaratmış olabilir.

Son olarak BTC halving olayına yaklaşıyor olmamızda bu durumu tetikleyen bir başka gelişmedir. Mart 2023 halving (yarılanma) olayını tüm yatırımcılar döer gözle bekliyor.

İlginizi çekebilir:  İngiltere Merkez Bankası Başkanı "Dolar yerine kripto kullanalım"

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu