Haber

Binance, 110 bin USDT ödüllü yarışma düzenliyor

Lider kripto para borsası Binance, toplamda 110.000 USDT dağıtıyor. Kripto Binance’te Güzel kampanyası dahilinde gerçekleşecek olan bu yarışma, VIP 1-3 ve tüm standart üyelerde dahil herkes katılabilir. Katılım koşulları aşağıda verilmiştir.

Kripto Binance’te Güzel kampanyası

Dinamik bir yarışma modülü ile kullanıcılar arasında etkili bir kıyasıya mücadele bekleniyor. Çünkü bu defa işlemler spot alım satımlarında olacak. Daha önce türev piyasalarında da benzeri yarışmalar oldu. Fakat bu defa mücadele spotta devam ediyor. Büyük bir ödül havuzu kullanıcıları bekliyor. Toplamda 110 bin USDT dağıtılması planlanıyor.

Katılım tarihleri ne zaman olacak?

Bugün itibari ile başlanacak olan yarışmanın katılım tarihleri 30 Kasım ile 19 Aralık arasında olacaktır. Son gün 19 Kasım 2023 olacaktır. Yarışma şekli spot alım satım olarak gerçekleşecek.

Erken katılımcılara özel ödüller

Yeni veya aktif olmayan kullanıcılar için de ödüller olacaktır. Yani duyuruyu ilk duyduğumuzda, yeni başlayanlar veya büyük ölçüde alım satım yapamayanlar nasıl ödül alabilirler? diye düşünürken, haberin devamında gelen güzel bir detay oldu. Küçük yatırımcıları teşvik etmek amacıyla 5 USDT veriliyor. Türk Lirası kurunda yaklaşık 145 TL yapan bir ödülü almak için sadece 200 USDT lik işlem yapmanız yeterli olacaktır. İlk katılımcı ödülü için sayı sınırı vardır. İlk 2.000 kişi bu kampanyadan faydalanabilecek.

İlginizi çekebilir:  FTX iflasında hırsızlık yapanlar tespit edildi!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu