Haber

Interactive Brokers: Müşteriler Bitcoin ve Ether satın alabilecek!

Interactive Brokers, Hong Kong müşterileri için kişisel hesaplarından Bitcoin ve Ether satın alabileceklerini duyurdu. Bu haber, kripto para ekosistemi için neden önemlidir ve Blockchain entegrasyonu ile OSL artık daha teknolojik olacak.

Interactive Brokers şirketini yakından tanıyalım

Interactive Brokers, 200’den fazla ülke ve bölgedeki müşterileri ile dünyanın en büyük yatırım platformlarından biridir. Tek bir birleşik platformdan 150 küresel piyasada hisse senedi, opsiyon, vadeli işlem, para birimi, tahvil, fon, kripto para ve daha fazlasının ticaretini yapıyor.

Şirket, 27 para biriminde ticaret yapmaya açık bir sisteme sahiptir. Hisse senetleri piyasasına yine 27 para birimi ile yatırım yapabileceğiniz bir firmadır.

Artık Bitcoin ve Ether satın alabilecekler

Şirket resmi duyurusu ile Hong Kong müşterileri için kişisel hesaplarından Bitcoin ve Ether satın alabileceklerini resmen duyurdu. Interactive Brokers, Blockchain entegrasyonunu tamamladı. Şirketin sistemlerinde kripto para yatırımları artık mümkün olacaktır.

Kripto para sektörü için bu haber önemlidir. Çünkü bu şirketin dünyadaki müşteri sayısı çok fazladır. Ayrıca böylesine büyük bir şirketin kripto para sektöründe kendine yer edinmeye çalışması, sektörün geleceğini daha da mümkün kılıyor.

Hizmetin, Hong Kong’da Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcısı (VASP) alan ilk kripto borsalarından biri olan OSL ile birlikte sunulması dikkat çekti. Geliştiriciler, “Interactive Brokers’ın Hong Kong’daki perakende yatırımcıları artık OSL tarafından desteklenen tek bir birleşik platform aracılığıyla dijital varlık ticaretine anında erişime sahip” diye yazdılar.

İlginizi çekebilir:  BTC, dünden bugüne 2100 dolar arttı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu