Haber

Solana ağında Airdrop dağıtacak olan Jupiter’in çıkış tarihi belli oldu!

Solana tabanlı merkeziyetsiz borsa sağlayıcısı Jupiter, heyecan verici bir duyuru yaparak JUP token’ın çıkarılacağı tarihi açıkladı: 31 Ocak. Bu tarihle birlikte, daha önce ertelenen ve 955 bin cüzdanı kapsayan büyük bir airdrop da başlatılacak.

Solana ekosisteminin en popüler merkezi olmayan borsa sağlayıcısı Jupiter, uzun bir bekleyişin ardından JUP token’ın çıkarılacağı tarihi 31 Ocak olarak duyurdu. JUP token’ının piyasaya sürülmesinin ardından, daha önce duyurulan ancak ertelenen büyük airdrop da başlatılacak.

Jupiter’in anonim kurucusu Meow, JUP token’ının bu testlerde önemli katkılar sağlayacağını belirterek, yeni bir platform başlatma planlarını açıkladı. Meow, bu denemelerde mockJup adında bir token kullanacaklarını ve daha sonra gerçek bir meme coin adında başka bir token çıkaracaklarını ifade etti. Ancak, bu meme coin’in Jupiter veya Meow isimleriyle alakalı olmayacağını ve gerçek bir meme coin olacağını belirtti.

Jupiter token’ın whitepaper’ının token çıkarılmasından hemen önce tamamlanacağı bilgisi verildi. Ayrıca, kasım ayında duyurulan ve ertelenen airdrop’un koşullarının değişmediği görülüyor. Toplam 10 milyar token arzının yüzde 40’ının, 955 bin cüzdana dağıtılacağı hatırlatıldı. Cüzdan ekran görüntülerinin önceden alındığı ve bundan sonra yapılan işlemlerin airdrop hakkı kazanamayacağı da belirtildi.

İlginizi çekebilir:  TrueUSD 0.97’ye düştü! Sabitliği bozulmaya devam edecek mi?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu