Haber

Sentinel Protocol (UPP) sitesine erişilemiyor!

Sentinel Protocol (UPP) resmi internet adresi olan “sentinelprotocol.io” web sayfasına erişilemiyor. Siteye ulaşmak istenildiğinde “Bu siteye ulaşılamıyor” hata sayfası alınıyor.

UPP coin açılmıyor

UPP sitesine ne oldu?

CMC internet sayfasında yer alan bilgilere göre kripto ekosisteminde 2 milyondan fazla kripto para birimi bulunmaktadır. Fakat bunlar arasında bazıları inanılmaz sıkıntılı coinler olabiliyor. Bazıları açıldığı gibi kapanıyor. Bazıları ise nitelikli dolandırıcılık kapsamında yatırımcıların fonlarına göz dikiyor.

Öte yandan bazı kripto para birimleri ise yatırımcıyı şüpheye düşürüyor. İşte bunlardan biri ise Sentinel Protocol oldu. UPP resmi internet adresi şuan açılmıyor. Bununda yanında herhangi bir duyurularına rastlamadık. Sosyal medya hesapları ise aktif olarak kullanılıyor. Yatırımcıların zarar görmemesi adına konuyu yakından inceliyoruz. Eğer bir gelişme olursa da yine bu sayfadan açıklama yaparız.

Sentinel Protocol (UPP) kripto para birimi

Binance verilerine göre UPP kripto parası 0,0777 dolardan alıcı buluyor. UPBit ve Poloniex borsalarında listeleniyor. USDT, KRW ve BTC kurlarından satışı veya alışı yapılmaya devam ediyor. Ethereum kontratlı bu kripto para biriminin tüm zamanlardaki en yüksek fiyatı 0,4177 USD olarak gerçekleşmiştir.

İlginizi çekebilir:  FTX iflasında hırsızlık yapanlar tespit edildi!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu