Haber

MicroStrategy şirketi yüklü miktarda BTC satın aldı!

MicroStrategy, Bitcoin yatırımlarında kararlı duruşunu yine öne çıkardı. Elinde tuttuğu BTC fonlarına yenisini ekledi. Giderek kripto varlıklarını genişleten şirketin şimdiye kadar ki kazancı ise 1,2 milyar doları geçti.

BTC başına ortalama maliyet 36.785 dolar

MicroStrategy, büyük bir hamle yaparak, yüklü miktarda Bitcoin satın aldı. Yaklaşık 593,3 milyon dolara 16.130 Bitcoin (BTC) satın aldı. Bu satın alma işleminde BTC başına düşen ortalama maliyet 36.785 dolar olarak gerçekleşti. Şirket, kripto para sepetindeki miktarı artırma konusunda kararlı olduğunu bir kez daha gösterdi.

MicroStrategy elinde 174.530 adet BTC barındırıyor

İnanılması güç ama yazılan miktar doğru! Sadece tek bir şirketin elindeki Bitcoin miktarı dudak uçuklatan cinsten. Son satın alma işlemleri ile birlikte şirket elinde tam 174.530 adet BTC tutuyor. HODL ederek boğa piyasasını bekleyen MicroStrategy’nin stratejisi tam olarak nedir, henüz bilinmiyor.

Bu varlıkların toplam değeri yaklaşık 5,28 milyar dolar olduğu düşünülüyor. Ayrıca BTC başına ortalama satın alma maliyeti ise 30.252 dolar olduğu yine tahmin ediliyor.

İlginizi çekebilir:  Bitcoin direnci kırdı, alternatif sezon mu geliyor?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu