Haber

Mags: Gerçek boğa piyasası henüz başlamadı!

Trader Mags'a göre Bitcoin 300 bin dolar hazırlığı yapıyor

Trader Mags, kendini 2016’dan beri HODL yatırımcısı ve kripto para analisti olarak tanıtan biridir. Ayrıca sosyal medya platformu X üzerinde yaklaşık 87 bin takipçisi bulunuyor.

Mags, X üzerindeki bir paylaşımında herkesi heyecanlandırdı. Boğa döngüsündeki konsolidasyonlara dikkat çekerek şuan içinde bulunduğumuz fiyatların aslında boğanın başlangıcını işaret ettiğini öne sürdü. BTC‘deki son 10 yılın hareketlerini ve konsolidasyonlarını bir grafik ile paylaşarak, lider kriptoda hedefin 300 bin dolar olduğunu dile getirdi.

Trader Mags

Dip seviye, konsolidasyon ve boğa marketi

Son 10 yılın Bitcoin grafiğinde öne çıkan yerlerin dip seviye, konsolidasyon ve boğa sezonu olduğu görülüyor. Aynı paylaşımı daha önce Crypto Rover ve bazı kripto para analistleri de paylaşmıştı. Döngüdeki boğa sezonunun açılışlarında genelde gerçekleşen düşen kama ve sonrasında o grafiğin direnç seviyesinin kırılması ile gelen boğa dönemi konuşuluyor.

Rover, bu sabah kendi X profilinde BTC için saatlik bir grafik paylaştı. Grafiğe göre bahsi edilen boğa sezonu (Bull Market) işareti olan düşen kama ve sonrasında yukarı kırılımını gerçekleştiğine dikkat çekti.

JPMorgan: FED sonrası durgunluk devam edecek!

Herkesin beklediği Eylül ayına girdik. Bu ayda artık boğa sezonunun geleceği beklentisi hat sayhaya gelmişken, JPMorgan şirketi ise beklentileri terse düşürecek açıklama yaptı. Amerikan Merkez Bankası FED’in faiz indirimi sonraasında kripto para piyasalarındaki durgunluğun devam edeceğini açıkladı.

Öte yandan ise gözler Amerikan seçimlerine döndü. Kasım ayında yapılması beklenen ABD Başkanlık Seçimleri, ekosistemi heyecanlandırıyor. Bitcoin’e inanan ve ABD de kullanımını kolaylaştıracak Trump ile rakibi Kamala Harris arasında kıyasıya bir mücadele var. Trump anketlerde önde görülsede, küçük farklarla önde olduğu görülüyor.

İlginizi çekebilir:  Binance'den büyük yatırımcılara platform dışı saklama onayı

Trump seçilirse BTC’ye olumlu yansıyacağı düşünülüyor. Kamala ise aksine negatif bir piyasa doğuracağı öngörülüyor. Bu nedenle ABD seçimlerinin kripto dünyası için tartışılmaz önemli olacağı görülüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu