Haber

JPMorgan: Ethereum gelecek yıl Bitcoin’den daha iyi olacak!

JPMorgan analistlerinden büyük iddia! Ethereum‘un 2024‘te Bitcoin ve diğer kripto paraları geride bırakacağını öne sürdü. Öte yandan şirketin ETH yatırımlarına olan ilgisinin bu nedenle arttığı düşünülüyor.

Ethereum gelecek yıl Bitcoin’den daha iyi olacak!

Piyasa analistleri, yaklaşmakta olan Protodanksharding yükseltmesinin Ethereum’un beklenen performansı için önemli bir katalizör görevi yaratacağına inanılıyor. 2024’ün başlarında yapılması planlanan yükseltmenin ağ etkinliğini önemli ölçüde artırması beklenirken, JPMorgan’dan büyük çıkış geldi.

JPMorgan analistleri ETH için yakın tarihte hareketlenme öngörüsünde bulunuyorlar. Yükseltmenin özellikle Ethereum’a dayanan Arbitrum ve Optimism gibi Katman 2 ağlarına fayda sağlayacağı söyleniyor. Bu yükseltme diğer yandan daha fazla veri alanı verimi artıracak ve ücretleri düşürecektir.

Bu nedenle, JPMorgan analistleri Ethereum’un 2024’te Bitcoin ve diğer kripto paraları geride bırakacağını tahmin ediyor.

SEC’ten Ethereum ETF’si için erteleme kararı

Invesco ve Galaxy Digital tarafından önerilen Ethereum spot ETF’sine ilişkin SEC, kararını Şubat 2024’e erteledi. SEC, önerilen kural değişikliğini onaylama, reddetme veya dava başlatma süresini uzattığını duyurdu. Ayrıca Cboe BZX Borsasının Invesco Galaxy Ethereum ETF’yi listelemesine ve ticaretine izin vereceklerini bildirdiler.

Kripto camiası ETH ETF’sini o kadar çok bekliyor ki resmen bir yığılmadan söz edebiliriz. Eğer ETF onaylanırsa alışların kuvvetli olma ihtimali de kapıda bekliyor. SEC’in bu kararının olumlu yansıması 2024’ün başlarında gelebileceği düşünülüyor. Öyle bir durumda ETH alımlarında artış yaşanması muhtemel olacaktır.

İlginizi çekebilir:  Bitcoin güne 900 dolardan fazla artış ile başladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu