Haber

Bittel: Bitcoin fiyat yapısı 2019’dakine ürkütücü derecede benziyor!

Finansal analist Julien Bittel; "Bu yılki Bitcoin fiyat yapısı 2019'dakine ürkütücü derecede benzemeye başlıyor" dedi

Global Macro Investor’da (GMI) Makro Araştırma Başkanı olarak görev alan analist Julien Bittel, “Bu yılki Bitcoin fiyat yapısı 2019‘dakine ürkütücü derecede benzemeye başlıyor” diyerek, sabırsızlıkla bekleyen yatırımcıları heyecanlandırdı.

Julien Bittel: Bitcoin fiyat yapısı 2019’dakine benziyor

Sosyal medya platformu X hesabında bu paylaşımına yer vererek kripto dünyasında ses getiren bir iddaa da bulundu. 2019’daki BTC hareketlerinin tekerrür edebileceğini öne sürdü. Daha sonra sözlerine şunu ekledi;

“Grafiğe yakından bakın; o zamanlar gördüğümüz şeyin neredeyse mükemmel bir fraktalı. Bitcoin bir konsolidasyon evresinde sıkışmış durumda ve ilginçtir ki tıpkı 2019‘da olduğu gibi bu konsolidasyon tam 175 gün (şimdiye kadar) sürdü. Artık işlerin büyük ölçüde değişebileceği kritik bir noktaya yaklaşıyoruz. Önümüzdeki hafta inanılmaz derecede önemli bir hafta olacak. Bu potansiyel dönüm noktasına ulaştığımızda Bitcoin’in nasıl tepki vereceği herkesin gözü önünde – 2019 senaryosunu mu takip edecek yoksa bu sefer bir sapma mı göreceğiz? Bakalım… Eğer fraktal tutunursa, ciddi bir yukarı yönlü momentumun yaklaştığını görebiliriz. Kripto hafta sonu umudunun günlük dozunu alın…”

Bitcoin Julien Bittel

Gözler FED’in faiz kararında

Tüm gözler Amerikan Merkez Bankası’nın vereceği faiz kararında olacak. FED faiz kararı toplantısı 18 Eylül 2024 Çarşamba günü yapılacak ve akşam saat 21.00’da eylül ayı faiz kararı açıklanacak.

Özellikle kripto para yatırımcılarının gözü bu toplantıda olacak. Olası bir beklenmedik kararın, ciddi fiyat dalgalanmalarına neden olacağını biliyoruz. Bir çok yatırımcı kendini bu tarihe göre ayarlamış durumda. Ama bazı analistler karardan sonra bile kripto para birimlerindeki durgunluğun devam edeceği belirtiliyor. Diğer yandan ise Eylül aylarının Bitcoin için genel olarak yükseliş göstermediği bir ay olarak bilindiğini de belirtmek isteriz.

İlginizi çekebilir:  Grayscale'den toplam çıkan Bitcoin 27.000 adete ulaştı! 1.1 milyar dolar

Arthur Hayes: BTC short pozisyonumu kapattım

BitMEX‘in kurucu ortağı ve CIO’su Arthur Hayes, çokça konuşulan Bitcoin short pozisyonunu kapattığını resmen duyurdu. Bu da yükseliş beklediğinin göstergesi olarak anlaşıldı. Yapmış olduğu X paylaşımında şunları kaydetti;

BTC short pozisyonumu kapattım, %3 kar elde ettim, KBW için yiyecek ve bar hesabımı karşılamaya yetecek kadar. Kötü Kız Yellen piyasaları izliyor ve hafta sonu açıklaması yayınlıyor, eğer işler önümüzdeki hafta BTC kusmaya devam ederse *YÜKSELEBİLİR* ve daha fazla dolar likidite bekleniyor.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu