Makale

Bitcoin güne 900 dolardan fazla artış ile başladı

Bitcoin güne yükseliş ivmesi ile başlangıç yaptı. Yüzde 2,34 ‘lük artış ile 900 dolardan fazla değer kazandı. Peki önünde bulunan direnç seviyeleri nelerdir?

Bitcoin günlükte yükselen formasyonunu devam ettiriyor

Daha önce yazdığımız konuda “Bitcoin karar vermek zorunda” demiştik. O konumuzda BTC için günlük formasyon grafiğimizi de paylaşmıştık. Aslında bugünde o kanalın içinde yapmış olduğu hareketini sürdürüyor. Yani kanal içindeki salınımlarını sürdürüyor. Peki bu kanal içinden nasıl çıkacak? Direnç seviyesinden yukarı mı kıracak yoksa desteği test mi edecek? Veya en kötü senaryoda destek kırılır mı?

Bitcoin için günlük grafik

Bitcoin için güncel destek seviyeleri

Bitcoin en önemli destek seviyeleri sırasıyla şöyle olacaktır. 37 bin 25536 bin 860 ve 36 bin 350 dolar seviyeleri güncel destekleri oluşturmaktadır. Bulunduğu fiyat 38 bin 630 dolar. İlk desteğini test etmişti. Oradan toparlanma yaşadı. Şuan direnç seviyesi için çalışıyor.

Bitcoin için güncel direnç seviyeleri

Bitcoin için en önemli direnç seviyeleri sırasıyla şöyle olacaktır. 38 bin 725 ve 39 bin 200 dolar seviyeleri en önemli dirençleri oluşturmaktadır. Bulunduğu fiyat 38 bin 630 dolarda ve buradan ilk direnç seviyesini test etmek isteyebilir. Böyle olması durumunda ise 39.200 dolara uğraması muhtemel hareketlerden biridir. 40 bin dolar seviyesi ise psikolojik direnç seviyesidir.

İlginizi çekebilir:  Ethereum'da alt sezon heyecanı yaratacak yükseliş!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu