Makale

Bitcoin fiyatını doğru tahmin edenler (2023)

Bitcoin fiyatını doğru ve yanlış tahmin edenler için özel bir liste oluşturduk. Dünyaca ünlü ekonomist, yatırım şirketleri, analistler ve yatırımcıların yer aldığı listemiz, sürekli güncellenecektir.

Bitcoin fiyatını doğru tahmin edenler (2023 Listesi)

Aşağıda vermiş olduğumuz listede bulunan ekonomist, yatırım şirketleri, analistler ve yatırımcıların sosyal medya profillerindeki geçmiş tahminleri ile şimdiki BTC fiyatı arasında oluşturduğumuz bağlantılar ışığında bir liste ortaya çıkmıştır. Bu profil sahiplerinin tahminleri sürekli doğru çıkar veya yanlış çıkar diye bir izlenime kapılmanız doğru olmaz. Sadece tahminlerin yürütüldüğü fiyat bilgilerini içerir.

Mandrik (@mandrik)

Sosyal medya platformu X üzerinden aktif paylaşımları ile bilinen ve Bitcoin yatırımcısı olan Mandrik, ilginç bir şekilde Bitcoin’in 40 bin dolara geleceğini önceden tahmin edenler arasında yerini aldı. X’teki takipçi sayısı 40 bin civarında olan yatırımcı, 18 Mart 2023 tarihinde yapmış olduğu bir paylaşımda Bitcoin’in 31 Aralık’a kadar 40 bin doları bulacağını tahmin etmişti.

Mandrik BTC Tahmin

Umer The Bull (@UmerAsh20694490)

Sosyal medya X’te fazla takipçisi olmayan fakat en son tahmini ile yatırımcıları şaşırtmayı başaran biridir. 6 bin 500 civarında takipçiye sahip olan Umer, 24 Mart 2023 tarihinde BTC’nin 40 bin dolar yolculuğunun başlamış olduğunu belirtmiş.

Umer The Bull

Liste güncelleniyor..

İlginizi çekebilir:  Bitcoin nedir? "BTC"

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu