Haber

Bitcoin direnci kırdı, alternatif sezon mu geliyor?

Bitcoin 38 bin 725 dolar seviyesindeki direnci kırdı. Akabinde 39 bin 200 dolar seviyesindeki dirençte tutunamadı. Dirençleri kırması ve en son 39 bin doları test etmesi akıllara alternatif sezonu getirdi.

Bitcoin 38 bin 725 dolar direncini kırdı

Dijital altının önündeki ilk direnç seviyesi 38 bin 725 dolardı. Buradan iyi bir güç alarak 39 bin doları bile test etti. Fakat Binance verilerine göre 38.999 dolar seviyesindeyken geri çekildi. Bu seviyeyi tekrar test etmek isteyebilir. Çünkü çekilmesi zayıf oldu ve şuan 38.750 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Unutmayalım ki her test edişi onu daha da zayıf kılabilir. Direnci her kıramadığında yorgun olur ve zayıflar. Bu şekilde de aşağı sert iğneleri deneyebilir. Dikkatli olmak gerekiyor. Tabi şuan durumu iyi toparlamış görünüyor.

Alternatif sezon mu geliyor?

Bazı kripto para birimleri Kasım ayında Bitcoin‘e göre daha iyi bir performans gösterdi. Hatta aralarından bazıları fiyatını ikiye katladı. AVAX kriptosu Kasım ayında kendini ikiye katlayanlar arasında yer alırken, HNT ve BLUR da aynı şekilde iyi bir performans gösterdi. Öte yandan RUNE‘da şaşırtıcı hareketler ile artış yaptı.

Avalanche’ın blok zincirindeki işlem hacimleri geçen ay etkileyici şekilde arttı. Haftalık işlemlerde 2 milyar dolarlık rekor bir artışla hacim yaptı. Diğer yandan Helium (HNT) ise %110 artış yaptı.

Tüm bunlar olurken akıllara kripto rallisi öncesinde alternatif bir sezonun yaşanabileceği fikri geldi.

İlginizi çekebilir:  Grayscale yatırım şirketi 14 binden fazla BTC sattı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu