Makale

Binance listelemelerinden para kazanmanın sırrı!

Ren & Heinrich araştırması, şaşırtıcı derecede doğruluk payı ile Binance listelemelerindeki sırrı açıkladı

Binance listelemeleri yatırımcıları tarafından merakla beklenen bir girişim olmaya devam ediyor. Öyle ki bazı yatırımcıların özel olarak ilgi alanları içinde yer alıyor. Hal böyle iken bizde sizler için lider kripto para borsasının yeni listeleme araştırmalarını konu aldık.

Binance listelemeleri neden önemli

Borsa majörü Binance, yeni listelediği kripto para birimlerini çeşitli kriterlerden geçirdiği için yani çok seçkin projelere yer verdiği için bu borsanın listeleme olayı yatırımcılar tarafından önemseniyor. Sadece elit kripto para projelerine yer vermeye çalışan bir şirket olmak istiyor. Bu da Binance’i eşsiz kılıyor.

Tabi sadece bu durum değil! Aynı zamanda listelediği projeler bazı volalit hareketler yaptığı için ve bu hareketleri doğru takip edenler için güzel bir kazanç bıraktığından ilgi çekiyor. Bugün sizler için bu hareketlerin nasıl gerçekleştiğini anlatacağız.

Ren & Heinrich şirketi 26 altcoini inceledi!

Binance borsasında listelenen 26 altcoin projesini inceleyen Ren & Heinrich şirketinin raporu ise oldukça ilginç sonuçlar vermiş. Söz sahibi borsanın altcoinler üzerinde inanılmaz etkilerinin olduğunu gösteren bir sonuç ile karşılaşmış.

Bir coin veya token listelendiğinde ilk gün en büyük artışı yapıyor. Hype riski ile karşı karşıya kalan yatırımcıların ilk gün çok dikkat etmesi lazım. 26 altcoinin ortalama ilk gün artışı %41 olarak gerçekleşmiştir. İkinci gün performans düşüşüne giren altcoinler alım için daha mantıklı bir bölgede kalabiliyor. İşte araştırma sonucunun maddeleri;

  • Binance listelemesinin ardından ilk günde tüm kripto paraların ortalama fiyat artışı %41 olarak gerçekleşmiş.
  • 3. gün ise ortalama fiyat performansı %24 olarak öne çıkmış.
  • Ortalama olarak, kripto paralar listelendikten sonra tekrar negatife geçmeden önce 22 gün pozitif durumda kaldığı gözlemlenmiş.
  • Listelemeden sonraki 30 gün içindeki ortalama maksimum fiyat, listeleme gününe göre +%73 daha yüksek olarak kayıtlara geçmiş.
İlginizi çekebilir:  BTC Hem 200 MA'yı hem de kırılma noktasını test ediyor!

Binance listeleme fiyat grafiği

Bu bilgiler ışığında yatırımına yön veren girişimcilerin daha başarılı olma ihtimali bulunduğu öne sürülüyor. Bu veriler Ren & Heinrich kripto araştırma şirketi tarafından raporlanmıştır. Son bir buçuk yıl içinde listelenen 26 altcoin projesinin verileridir.

Öte yandan bu araştırma sonucunda bir grafik oluşturulmuştur. Grafiğe göre listelemenin gerçekleştiği günlerde önemli bir fiyat artışının yaşandığı gözleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu